söndag 23 januari 2011

Söndagsmiddag

Veckan gick fort. Snön har nästan smält bort och Sverige ligger bra till i handbolls VM. Vann precis sin match mot Kroatien.

Och vi har ätit god söndagmiddag. Ugnsstekt fläskytterfilé kryddad med färsk timjan, vitpeppar, gul lök och vitlök. Blev en jättegod sås på skyn :) Till det kokt potatis, sallad och gelé för den som ville. Och matlåda till mig och ytterligare två portioner kött till en annan dag + lite sås i en burk på sidan. I fredags åt vi ryggbiff från KC Ranch Revinge, vågar inte berätta kilopriset på det köttet, men det smakade helt underbart. Idag var det fläskytterfilé köpt på Willys och det kostade 59.90 kilot. Ibland måste man ju få äta något riktigt gott :) Tur vi har Anderssons ICA i vår by.

Var på tippen idag och slängde lite säckar med skit vi samlat på oss i jul. Inte så mycket, men skönt att rensa upp. Det tar ju plats i garaget. Emma spelade innebandymatch i Häljarp. Blev 5-3 till hemmalaget, men hon var inte ledsen för det. Nästa lördag är det bortamatch i Malmö.

Dammsög också hela huset och lilla gubben och Anton städade till ökenråttorna. Tvättade en två-tre maskiner och nu är allt klart inför nästa vecka. Imorgon ska Emma till tandhygienisten på morgonen och jag ska följa henne dit. Nu väntar lite slötittande på TV och sen sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar