torsdag 6 maj 2010

Har inte skrivit något på länge. Mannen fyllde år i slutet på april, ett år till i boken. Valborg hoppade förbi och vi var på brasa och luktade scoutläger efteråt i flera dagar...

På söndagen 2 maj så åkte vi hela familjen ut på cykel till Måryd (se de vackra vitsipporna som jag fångade på bild). Det var så himla fint och när vi låg i gräset och tittade på molnen så var det helt underbart varmt. Vi fortsatte ner till byn och tog en glass på busskiosken. Körde förbi scouternas årliga loppis och tog en korv där. Det var en helt perfekt söndag. Var bara tvungen att jobba några timmar på em, men det gjorde inget då jag ändå hunnit med en massa trevliga aktiviteter innan. Var till och med en sväng till Mimmi och hjälpte henne välja tapeter till sovrummet.

I helgen har jag bestämt mig att inte jobba alls. Jag får kliva upp tidigt på måndag och köra racet då. I helgen ska jag bara göra roliga saker och vara med familjen. Mannen har tyvärr ryggskott och det är ju inte så skoj för honom (eller för mig heller). Blir lite begränsat i aktiviteterna då :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar