onsdag 23 juni 2010

Idag har dagen gått i hundranittio. Först jobbet, handla grejor till jobbet innan lunch, lunch, en massa papper att fixa, lappar att plasta in, fakturor att attestera, information om midsommaröppet, gud vad slut jag blev. Men jag hann allt jag planerat, imorgon jobbar jag bara till 12 eftersom vi flyger till Spanien på em. Var förresten på ÖB och köpte en kabinväska efter jobbet eftersom det är bara handbagage som gäller och de är gnälliga med måtten. 55x40x30 och inget annat. Herregud, hur ska jag klara det.... Hittade också ett par badtofflor till Anton som blev godkända. Men det är ju inga kvalitetsvaror på den affären direkt, man får vad man betalar för.

När jag kom hem från ÖB så städade vi till ökenråttorna, sen grillade mannen och jag fixade sås och sallad. Sen var det tvättmaskiner, packa med barnen, prioritera bort kläder jag kanske skulle vilja ha med, välja ut lagom stora förpackningar med kräm, deo etc. Parfym får jag skippa... för stor flaska. Sen var Emma och jag tvungna att städa till fiskarna eftersom de ska klara sig själva ända tills vi kommer hem. Mimmi orkar inte gå uppför trapporna och mata dem, så de får en skattkista att mumsa på. Vi var klara med akvariestädningen först nu, och jag har inte hunnit med att fixa benen, det får bli tidig uppstigning imorgon och komplett morgontoalett annars vill jag inte visa mig på stranden.

Nu börjar Sopranos och jag måste helt enkelt släcka ner, annars blir jag sittande och det slutar på tok för sent för mig för att orka gå upp tidigt imorgon. Tjingeling tills på måndag igen, finns nog inget internet i ES tyvärr....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar