lördag 3 december 2011

Shoppinglördag

Vaknade tidigt imorse och drog med mannen till Malmö efter frukost. Det var rea på en C&M affär på Caroli men det var mest en massa gammalt mög som de skrapat ihop. Fortsatte ut på stan och förbi Hansa där vi träffade en plastsvåger och svägerska och deras tre barn på ett fik. Efter att ha blitt blöta och kalla så gick vi tillbaka till bilen och körde hemåt via MediaMarkt och USports. Hittade en julklapp till Anton och det känns skönt att ha något klart.

Efter lunch hemma så körde Emma och jag till Nova. In på Bolagret och hittade grodor såklart.

Och räliga julgranar på Rusta ;) Vi köpte lite gräsligt megaglitter till vår julgran, och några fler julhalsband i rött och silver till julgranen det med. Granen är alltid grön, resten får nästan se ut hur som helst. Hittade några nya julgranskulor som ser ut som discokulor. Coola!

Och "fredagsmys-skålar" på Bolagret de med. Får man inte använda dem mer än på fredagar, eller får man bara mysa på fredagar? Nä, sån skit kan få stå kvar i butiken...

Till sist handlade vi på Coop och körde sen hem för att laga fusk-wienerschnitzel (fanns inget kalvkött...). Men det blev gott ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar