söndag 11 november 2012

Lite lördag och söndag

Igår så åkte vi hela familjen in till Lund. Anton skulle ha lite jobbkläder och Emma en ny innebandyklubba. Tog längre tid än vi tänkt ut så det fick bli McDonalds på hemvägen... Och Emma tog ytterligare en mamma-dotter bild att lägga till samlingen. 


Emma försökte göra knäck i micron men glömde sockret så hon försökte suga upp kolan fast ledsnade efter ett tag. Det blev lite för klibbigt i munnen så det åkte i soporna.


Mannen köpte ny slinga idag och för att pröva om den var ok så rullade de upp den på Anton. Levande julgran hahaha.


Vid halv sex så kom Mange och hans dotter Emma och jag tog deras bil och körde in till Mia i Lund. Vi var 6 tjejer som åt lite god fisksoppa och sen gick vi ner i källaren och bubblade en stund. Duschade, fixade hår och fejs och satt och pratade länge innan vi bestämde oss för en snabb tur ner på Glorias för att dansa. Fick sen skjuts hem igen av Helens man. Skönt att slippa ta bussen ;)


Var lite trött imorse på fars dag, men lite god pytt fick jag i alla fall ihop till fars dags lunch. Gräddstuvad dessutom vilket inte ser lika gott ut så bilden fick bli innan jag hällde på grädden. Emma skypade med kusinen och jag fick gratulera min egen pappa live. Det är en himla trevlig uppfinning att kunna se dem i bild samtidigt.


Efter filmen Forrest Gump så blev det middag och sen lite lagom slapp i soffan. Nu ska jag gå upp och fortsätta läsa min bok Eldvittnet av Kepler innan ögonen trillar ihop. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar