söndag 2 augusti 2009

Idag är sista dagen på semestern. Klev faktiskt upp redan kl 9, vilket kan räknas som tidigt jämfört med andra dagar då vi legat till 11 eller mer. Barnen har vänt på dygnet, och hur vi ska få dem tillbaka på banan fattar jag inte. Det får bli ett senare problem.

Tog en tur till Bakken i Danmark i torsdags och åkte karuseller. Igen. Det är Emmas och min andra nöjespark för semestern och Anton och mannens tredje (de var ju i Hamburg oxå..). Och det var jätteskoj, vi åkte nog Rutschebanan säkert 7-8 gånger. Och Emma fick åka uppskjutet/fritt fall för första gånge och ville bara åka mer, men pappa sa stopp. Han orkade inte mer.

I fredags så rev vi ut de vägghängda skåpen i köket och satte upp nya. Det saknas några skåp, men vi var inte säkra på hur det skulle se ut på plats. Vi ska komplettera med fler inom kort. Det ser jättefint ut. Ska bara till en bänkskiva och kakel och lite färg på väggen så är det komplett. Bord och stolar kommer på onsdag. Då åker det gamla ut...

Solen lyser och man får väl passa på att njuta av den. Imorgon är det arbete igen. Har helt glömt bort att berätta att vi köpte (bytte bort den gamla häcken mot) en ny bil häromdagen :) Skulle på tippen och den var stängd så vi körde till Citroen/Honda butiken och kom ut som nya ägare till en Honda Civic sportmodell. Ligger som en klistermärke på vägen, riktigt rolig att köra och bra acc. Passar "rallymamman" perfekt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar