torsdag 2 juni 2011

Kristi himmelsfärd

I tisdags på jobbet ringde skolsköterskan och berättade att min Emma låg minsann på britsen inne hos henne. Hon hade ramlat på hoppstyltor och tagit i med armbågarna och slagit i huvudet. Syster följde henne hem och jag körde från jobbet. Träffade gatans ortopedläkare som gav en första bedömning som betydde att vi måste åka in till sjukhuset och röntga. Körde in och allt som allt tar det tre timmar från att vi kommer in tills att vi är hemma i Sandby igen. Då har vi först suttit i kö för att skriva in oss, väntat på doktorn, väntat på röntgen, väntat på doktor igen, gipsat och sen ytterligare väntat på doktor och sen fick vi gå hem. Det gick faktiskt fort jämfört med vårt förra besök då Emma hoppat på studsmattan för ett år sen och rejält stukat foten. Då var vi där i över sex timmar, suck.....

Inne på ortopeden och vänta på doktorn första rundan.


I gipsrummet och strax färdiggipsad.


Hej då akutmottagningen på Skånes Universitetssjukhus i Lund.


Frukost dagen efter.


Igår onsdag var sista skoldagen på denna veckan och då hade Emma med sig hem sin present till pappa som han egentligen skulle fått när han fyllde 50 i april men den hann inte bli klar då. Det är Tiger eftersom det är pappas favorit. Lite hoppig och barnslig men tokigt snäll. Visst är den jättefin?


Idag på kristi himmelsfärds dag har vi badat flera gånger då det nu är 28-29 grader varmt i poolen och över 20 i luften. Najs! Sen åkte gubben och jag en tur på bågen och sen jag åkte iväg och fixade begravningsprogrammen för nästa fredag. De blev jättefina och är nu postade till begravningsbyrån. Sen åt vi middag och kollade Änglagård 3. Den var jättebra tyckte jag. Emma har sin kompis Ylva här och just nu sitter de ute i mörkret och grillar marsmallows, sött och sliskigt som tusan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar