fredag 3 juni 2011

Sol vind och vatten...

Vi börjar med gårdagens bad i baljan som jag precis laddat ner från vår allväderskamera som man även kan fota under vatten med. 28-29 grader i vattnet är nu verklighet :)



Lilla fröken med "inplastat" gips och paraply för att undgå stänk när storebror hoppar och stänker.


Sen kom Emmas kompis Ylva och vi grillade hamburgare. Efter maten så städade vi till gerbilerna. Detta är första bilden på alla tre. Mango, Puma och Tolvis. Väldigt söta och livliga, precis som småbarn är :) Vi har nog bestämt namnen nu. Känns rätt på något vis.



Idag vaknade vi lite före tio. Sent faktiskt med tanke på att vi la oss vid 12 igår kväll. Hoppade i plurret och åt sedan frukost i solen. Helt fantastiskt väder idag. När lilla gubben städade poolen så la jag mig i en solstol och bara njöt. Käre maken var rastlös och packade ihop sig och körde till High Chaparral för att vara med på "Till minne av Swedish Bikemeet". Han kan inte hålla sig därifrån och jag vill inte stå i vägen.


Emma hade ju sin kompis Ylva som hade sovit över och Ylva badade medans Emma satt och gjorde makrame i skuggan. Hon kunde ju inte bada pga gipset :( Anton och jag tog sen bilen och körde till Nova när lilla gubben kört iväg på bågen. Vi skulle köpa kavaj till skolavslutningen och det slutade med kostym, två skjortor och en sidenslips. Han blev mycket snygg och han var jättenöjd själv då han fått välja allt själv. Och mamma blev fattig, men glad för att sonen blev glad och nöjd.

Det tog en stund att hitta och prova allting så vi var först hemma vid halv fem. Vi vände helt enkelt i dörren för att köra direkt ner till Mimmi. Vi blev bjudna på god middag och efterrätt, men Anton körde hem på moppen innan dess. Han hade inte ro att bara sitta och vara trevlig....

När jag och tjejerna (jo, Ylva ska sova över en natt till) kom hem så såg vi lite TV och sen grillade Anton marsmallows. Tog en lång stund innan vi fick bra glöd på grillen, men sen åt han nästan en halv påse grillade marsmallows. Lite för sliskigt för min smak.




Mörkret har lagt sig. Det börjar bli lite kyligt, vilket är välkommet efter dagens hetta. Hoppas det inte blir så hett i natt. Ser nu ikväll på SMHI att det kommer att bli över 25 på söndag. Puhh! Så härligt att vara ledig i tre hela dagar till. Lite vardagslyx att vara 5 dagar ledig i sträck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar