söndag 17 oktober 2010

Toy Story 3

Emma hade inte körtelfeber, som tur var. Men hon var riktigt sjuk och är fortfarande inte hundra. Hon får ta det lite lugnare några dagar. Som om hon skulle kunna det utan att man strängt säger till?

I torsdags så var vi och tränade lilla gubben och jag. Vi har nu familjekort på Nautilus och det är trevligt att jag äntligen får sällskap. Mer motivation om man har någon man kan göra det med, och det är inte lika enkelt att skippa pga nån dålig anledning.

Igår kväll var det disco i skolan. Emmas klass kommer att under femman ha fem disco i matsalen för att tjäna pengar till klassresan. Klassen är indelad i fem grupper om 8 familjer i varje. Alla barn är med varje gång, men bara en grupp föräldrar har huvudansvaret per disco. Vi är med i grupp tre som ska ha disco i februari 2011, men käre mannen lånar ut och ljud och ljus så på ett litet hörn är vi med varje gång. Det gick bra igår och alla barn hjälptes åt att fixa och städa efteråt. De var klara långt före utsatt tid då lokalerna måste vara utrymda. Vi var hemma igen med urpackad bil före klockan 22. Kollade lite film och satt och snackade till 02.

Sov länge imorse och gick inte upp förräns halv elva. Härligt! Solen lyste men det var rätt kallt ute. Åt frukost och sen åkte Emma och jag körde sen till Landskrona för att köpa vinterskor. Just de hon ville ha fanns där på en skoaffär. Körde förbi Center Syd och köpte tröjor och trosor och sen hem igen. Mannen hade tätat uterumstaket och satt på plåtar som saknades. Körde sen ner på ICA och handlade middag. Hemgjord gulaschsoppa och äppelpaj till dessert.

Vi kollade klart Dansfeber för det ville Emma se, men sen såg vi Toy Story 3, den sista filmen. Den var bra men lite i läskigaste laget för att vara en barnfilm. Gubben glor på nån krigsfilm från sjuttiotalet, när den är slut så är det bingen som gäller.....

Många billiga rosor i butiken i fredags, jag fick med mig två buntar vita som Emma fotade när jag satt dem på bordet. Luktar fantastiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar