onsdag 11 augusti 2010

En hel vecka har snart gått...

Och jag har bara inte haft tid med dator eller annat... Lördag vaknade vi tidigt och började städa upp på baksidan efter uterumsrenoveringen (som har lite kvar att önska). Anton åkte med kompisar till Tosselilla och försvann redan efter frukost. Hämtade släp på OKQ8 och fyllde det till bredden. Till tippen och sen till byggmarknad och handla det sista av panel och plåtar. Hem och lasta av i sista minuten. Tillbaka med släpet kl 15 och sen hem och fixa lite mat till barnen och hämta cyklar hos hantverkarn (som lånade med två hem plus Antons som stod hos dem sedan tidigare). Tog ett snabbt dopp i poolen och sedan klädde vi oss och körde på svärfars kräftskiva. Var nog där nästan till midnatt och sedan hem och nanna. Var lite trött och mannen lite "sliten".

Söndag var det regn hela dagen. Mannen satte panel på insidan i uterummet och jag tvättade och pulade lite allmänt. Körde på Nova och Emma fick följa med. Vi släppte henne i de vanliga butikerna och körde vidare till Rusta och ÖB. Skulle ha lite billig belysning och fjärrkontroller till det. Sen var den dagen slut....

Måndag var en jobbedag. Handlade vatten, läsk och lättöl samt engångsartiklar till festen på lördag. Hem och lagade köttfärssås och spagetti och mannen fortsatte snickra. Kolla lite TV och somnade som en stock.

Tisdag var jättefin, sol och varmt. Mannen kom vid 15.45 och mötte mig på jobbet och vi körde till IKEA för att köpa lagerhyllor. Blev ändå 1700 kronor för en vagn med sådant vi måste ha, inget "bra å ha" denna gång. Hem och laga grillspett och montera hyllor med mannne. Borstade hela den stenbelagda uteplatsen fri från sågspån och sågdamm. Fy fan vilket skitjobb. Men fint blev det. Nu kan vi ha fest på lördag utan att folk tror att de är i en snickarverkstad :)

Kollade en kort stund på TV men tröttheten tog över och jag gick upp och la mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar